Safety First. 
Att lita på.
Helt säkert.

Safety First grundades redan 1984 och under åren har vi etablerat oss som en av de största leverantörerna av entré- och arbetsplatsmattor i Skandinavien. Tack vare målmedvetet arbete har vi byggt upp ett rykte om att vara en pålitlig och innovativ partner som förknippas med hög kvalitet och bra service. De flesta av våra kunder har varit med oss under en lång tid vilket visar att vårt hårda arbete gentemot våra kunder är uppskattat.

I slutet av 2015 gjorde vi en del förändringar i organisationen. I samband med detta startade vi ett projekt med syfte att förändra och förbättra vårt varumärke. Med stor framtidstro inledde vi ett moderniseringsarbete som på sikt skall stärka vår position på marknaden samt förbättra våra förutsättningar att fortsätta vara en pålitlig och innovativ partner till våra kunder. 

Oavsett vilken produkt du behöver skall du veta att vi på Safety First sätter en ära i att du skall bli helt nöjd. Med produkten. Med oss.

Välkommen till Safety First.

 

Att tänka på när man väljer matta

Viktiga parametrar att ta hänsyn till när man väljer matta är först och främst hur miljön ser ut där mattan ska vara. Olika material håller dessutom olika länge och därför är det viktigt att välja rätt matta från början. Ta dig tid när du väljer matta och tveka inte att kontakta oss eller en återförsäljare med dina frågor. Vi och våra återförsäljare är experter på produkterna och kan guida dig rätt redan från start. Vi besöker dig gärna och förklarar skillnaden mellan olika material, storlekar och livslängd.

Leveranstid

Vi har alla mattor på lager och skickar din matta dagen efter du lagt din order. I fall där mattan ska specialtillverkas enligt ritning kan leveranstiden bli upp till 5 arbetsdagar.

 

 

 

Affärsidé

 

Att genom återförsäljare erbjuda ett brett sortiment av mattor inom områdena ergonomi, halkskydd och entré

 

Vision

 

Att vara den mest pålitliga och flexibla leverantören av entré- och arbetsplatsmattor

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.