Nyheter

2018-05-31 10:00:00

Under våren har vi tagit fram en ny entrématta med helt unika egenskaper. Entré Total är en kombinerad skrap- och torkmatta som är uppdelad i tre zoner. I första zonen är det kraftiga borst som tar bort småsten och skräp från fötterna. I zon två tas finare smuts bort samtidigt som den suger upp vätska. I tredje zonen absorberar de mjuka fibrerna all vätska som finns kvar under skorna.

Tre entrézoner i samma matta alltså!

Entré Total finns i två olika färger och i två olika mått. Vill du ha mer information eller komma i kontakt med en återförsäljare, kontakta oss gärna!

 

2018-05-28 10:21:00

Vi på Safety First är sedan flera år tillbaka experter på att specialtillverka mattor utifrån era önskemål och ritningar. Kanske vill du att din matta ska läggas i vinkel, kanske behöver du en halvrund eller en rund matta. Inga problem, vi ser till att mattan passar just er arbetsplats och era önskemål. Självklart kan vi också hjälpa till att platslägga mattan för bästa resultat.  

Har ni frågor på detta eller vill komma i kontakt med någon av våra återförsäljare? Tveka inte, kontakta oss idag!

 

     

2018-02-28 15:42:00

Ole Rydström, vår uppskattade och hårt arbetande kollega, har gått i pension vid 67 års ålder. Ole började jobba på Safety First redan 2001 och har sedan dess varit en ovärderlig tillgång för oss. Förutom det han bidragit med i form av hårt, noggrant och målinriktat arbete så har han också varit en social och varm kollega. Ole har stor del i Safety Firsts framgångar och är en bidragande orsak till att vi är där vi är idag. 

Vi tackar för allt Ole och hoppas vi ses snart igen!

2018-01-08 13:01:00

Under 2018 genomför vi en utbildningssatsning i samarbete med Caladrius som är experter inom träning och rehab. Syftet med samarbetet är att höja den generella kunskapen om kroppen, ergonomi och om hur våra produkter kan göra skillnad i användarnas liv. 

För våra samarbetspartners kommer vi erbjuda en digital föreläsning med Caladrius som handlar om hur vi med små medel kan förändra vår livssituation genom att ha mer energi kvar efter arbetet. Föreläsningen är uppdelad i två delar den första handlar om kroppen, kosten och huvudet och den andra istället fokuserar på ergonomi. Våra produkter spelar en liten men viktig roll i detta och tillsammans med kunskapen hos Caladrius ger vi er många nyttiga tips och idéer som vi hoppas kommer komma till användning.

Under fliken Utbildning hittar ni två filmer där Björn på Caladrius kort förklarar vad föreläsningarna kommer innehålla. För att få tillgång till hela föreläsningarna kontaktar ni Christian på christian@safety-first.se

2017-12-19 09:14:00

Det senaste året har vi varit inblandade i ett spännande projekt tillsammans med bl.a. Innovation Skåne. Vi har fått i uppdrag att utveckla en matta som underlättar arbetet för medicinska sekreterare och samtidigt förbättrar ergonomin på deras arbetsplats. Tanken är att med hjälp av fötterna kunna styra kontrollerna i diktatet. Läs gärna mer i artikeln

Nu är prototypen ute på prov och förhoppningsvis kommer den finnas ute till försäljning inom kort.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.