Nyheter

2019-01-29 13:27:00

Vi har utökat och förbättrat vårt sortiment för kontor. Inte bara med en ny, rund, matta utan även med en sittboll som ska uppmuntra en mer varierad arbetsställning. Design och Funktion har varit ledorden när vi utvecklat dessa produkter. Och som alltid hos Safety First är de rimligt prissatta och kommer med 3 års garanti.  

Titta gärna in under fliken Kontor för att läsa med om dessa produkter.

 

 

2018-10-24 10:00:00

I mitten av november skickas vår nya katalog för 2019 ut till våra kunder och samarbetspartners. Katalogen innehåller hela vårt sortiment samt våra nyheter. Så håll utkik i brevlådan! 

Vill du beställa en katalog? Kontakta oss på 031-338 51 50 eller christian@safety-first.se  

2018-10-01 16:08:00

Senso Connect - En byggbar matta som är extremt skön att stå och gå på!

Senso Connect är en byggbar arbetsplatsmatta anpassad för stående och gående arbete i industrin. Den är tillverkad av polyuretan vilket ger en extremt skön känsla.

Mattan är utvecklad för torra arbetsplatser och går enkelt att anpassa efter arbetsbordets längd. Bitarna kopplas enkelt ihop och isär vid behov och den unika kopplingstekniken håller ihop mattorna även i en högt trafikerad industrimiljö.

Senso Comfort finns i svart och den säljs i två olika bitar, mittbit och kantbit som båda är 90x60cm.

Hör gärna av er om ni vill ha mer information och priser!

 

 

 

2018-05-31 10:00:00

Under våren har vi tagit fram en ny entrématta med helt unika egenskaper. Entré Total är en kombinerad skrap- och torkmatta som är uppdelad i tre zoner. I första zonen är det kraftiga borst som tar bort småsten och skräp från fötterna. I zon två tas finare smuts bort samtidigt som den suger upp vätska. I tredje zonen absorberar de mjuka fibrerna all vätska som finns kvar under skorna.

Tre entrézoner i samma matta alltså!

Entré Total finns i två olika färger och i två olika mått. Vill du ha mer information eller komma i kontakt med en återförsäljare, kontakta oss gärna!

 

2018-05-28 10:21:00

Vi på Safety First är sedan flera år tillbaka experter på att specialtillverka mattor utifrån era önskemål och ritningar. Kanske vill du att din matta ska läggas i vinkel, kanske behöver du en halvrund eller en rund matta. Inga problem, vi ser till att mattan passar just er arbetsplats och era önskemål. Självklart kan vi också hjälpa till att platslägga mattan för bästa resultat.  

Har ni frågor på detta eller vill komma i kontakt med någon av våra återförsäljare? Tveka inte, kontakta oss idag!

 

     

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.